Monday, January 3, 2011

MIRACLE BAG!!

BEG AJAIB !!

hari ahad baru2 ni sy ke Jusco bandar bukit mahkota cheras...
mmg every weekend sy wajib keluar minum ke Jusco either jusco cheras selatan or mahkota cheras coz location nye sgt dekat dgn rumah sy......xsampai 5minit pun drive ke situ....

so,time berjalan2 tu sy pun cuci mata kat kedai2 di situ...then sy jumpa beg ajaib ni....owhhh..sy suka bangat sbb beg ni memudahkan sy travel for next time.....membolehkan sy bawak comforter sy yg besar2 dan selimut sy......beg ini akan membuatkan ruang beg sy lebih besar........

caranye lepas kawan2 masukkan  comforter,baju,seluar,selimut dan segala benda yg berat n tebal ke dalam beg ajaib itu...kawan2 kena sedut dgn vacuum beg tu supaya angin udara dlm beg tu dpt dikeluarkan dan size beg itu menjadi nipis sekali.....ajaib sungguh!!

x percaye?tgk ye!!

                                                                     beg ajaib sy

  percaye x??dlm beg ni ade 1 comforter yg tebal,1 selimut (boley muat lagi kalo nak letak baju2 lain)


                          kat benda kelabu tu la kita kena vacuum supaya angin keluar dr beg tu...



2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

terpengaruh dgn iklan!!hehe berapa rm??

KAIN / BLOUSE / KEBAYA said...

hehehe...
rm5 kat kedai 5hengget tu...
boley letak byk bj pastu vacuum kempis terus