Monday, December 6, 2010

GRADUATION DAY DI PIZZA HUT

Pada sabtu lepas merupakan hari graduation day bagi adik bongsu sy..yelakan.susah2 pg kelas dan exam akhirnye berbaloila dengan sekeping sijil..adik sy tamat pengajian didalam degree civil engineering  from Uitm....and now da mula start amik part time untuk masters pulak...sungguh rajin dia belajar.....hu.hu.hu.hopefully cik sarina salleh kita berjaya pulak mendapatkan masters plak.

so,we all celebrate hari ini dengam berjumpa di pizza hut equiene park...dan adik sy kali ini yg belanje we all...hahahhahahahaha....ape2pun syukur dengan rezeki yg dilimpahi Allah swt pada kami sekeluarga :-)
LAYANZZZZZ...

                                         kek yg sy beli untuk cik sarina 


                                                      Happy graduation day just for sarina saleh

                                        Iena & Me (muka we all mcm same kan da adik beradik)

                                           Mom & Along (macam adik beradik kan)

 time ni amana inform sy -Ada mana da abis mkn walhal dia mkn sup 3 susu..sebabnye dia tuntut ajak sy main kat tepi pizza hut tu nak naik motor, kete mainan...hahahh..then sy ckp..okey nak main syg kat atok dulu....hahahhahahahah....sy mmg suka layan amana ni tapi kenala cium dan peluk sy dulu...wakkakakakka

                                                     Mom & Along


                                                        Iena & Me

                                         Mr.tomey khusyuk jekan u ni.....

arief tido ar time ni...so,sy xdpt main sgt arief...adoooiiiii.....tapi pastu sy dapat gak peluk arief yg manje ni..wakakakakakka

2 comments:

sariena said...

chantek sgt iena

Yusry said...

hahahhaha..
iena sempat lg nak promote..wakakkaka..

yela..ina cantek tgkla kakak dia..wakakkaka