Tuesday, November 8, 2011

Double line?

salam.
hehehehehe
hehehehhehe
hehehehhehe
hehehehhehe
banyak kali kena hehehehhehe daaaa

4/11/11-double line
5/11/11-double line (faint line)
6/11/11-double line (clear line)
7/11/11- double line (clear line)
8/11/11-double line (clear line)
9/11/11-double line (bold line)

syukur pada Allah swt. Alhamdullah.
walaupun xpasti lg,even da g Azzahrah.anddoc. doc dah sahkan......
tapi still mcm percaye xpercaye.
so, td da buat call kat klinik prof Dr Hamid Arshad.(sbb sebelum ni mmg buat rawatan kt situ)
this friday ni appointment.
(nurse tu siap tanye -bape kali puann buat test tu) sy dgn excited =6X.... (dlm hati ...ade 1 lg yg xgune lg....esok i try lg ye.....kikiki) tapi nurse tu gelak besau ok....hehhehe..lantakla...
so,tunggu jumaat la br check kt dr.hamid ...br confident sikit....:-)

keje mak skrg asyik menghitung hari je....
dari bulan lepas..muahahhaha....
DOUBLE LINE=POSITIVE....







3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

test

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhhhhhhhhhh
usaha tangga kejayaan

teror tak akak ko repair blog ne??
terus leh komen
ko mesti takjub kan? tapi kalau org lain..alamak nak view coment pun tuan blog tak reti?? kihkihkih

syuhada & yusry said...

perghhhh...
hebatla ...
da ade password i kan..
kalo boring type kat blog ko
...type kat sini pun aiman xkisah...hahahahha